Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
 
 
Bayreuth: Festival Richard Wagner.
Un festival únic en el món. El wagnerisme militant té posats els ulls i les oïdes en el Festival de Bayreuth.
En el mític Festspielhaus, inconfusible, amb la seva sala i acústica tan singulars. El teatre es va construir seguint les precises instruccions del propi Wagner amb el suport econòmic de Lluís II de Baviera. Des de la mort del músic s'ha mantingut la tradició de representar anualment l'obra amb la que s'inaugurà el teatre, l'Anell del Nibelung.
Any rera any, els grans especialistes mundials de l'estètica wagneriana transmeten a un públic entusiasta el missatge màgic de l'obra d'aquest geni.

Praga per melòmans.
Praga és una de les ciutats en les que només arribar es pot sentir l'esperit musical.
A la capital Xeca aquest esperit impregna tota la ciutat i això fa que pràcticament durant tot l'any poguem gaudir d'excel·lents programacions de tot tipus d'esdeveniments relacionats amb la música.

Lucerna: Festival internacional d'orquestres.
El Festival Internacional de Lucerna es remonta, d'una o d'altra manera, a 1938, quan Arturo Toscanini dirigí un memorable concert de gala a la vila Tribschen.
Cada any acudeixen puntuals las millors orquestres del món, para col·laborar en aquest festival: Orquestres Filharmòniques de Berlín, Viena, Sant Petersburg i Nova York, Orquestres Simfòniques de Chicago, Boston i Pittsburgh, Orquestra de Cleveland, Orquestra del Concertgebow d'Amsterdam, Orquestra de Gewandhaus de Leipzig, Staatskapelle de Dresde, les londinenques Simfònica, Filharmonica, Real Filharmònica i London Philharmonic...

Salzburg: Festival internacional d'estiu. El festival per excelència.
El Festival Internacional de Salzburg combina idealment òpera, drama, dansa i concerts. Es el festival per excelència. Cap altre provoca tanta expectació ni arrossega major número de visitants. Des de 1920, casi ininterrompudament, els més grans artistes es donen cita a la vella ciutat dels prínceps-arquebisbes.

Salzburg: El seu encantador casc antic i la bellesa dels seus monuments li han valgut l'apelatiu de la Roma del Nord. No és pper menys en una ciutat en la que el Barroc assoleix el seu màxim esplendor i que va veure néixer a Wolfgang Amadeus Mozart, al que Salzburg recorda en molts dels seus recons i propostes culturals.
T'oferim la possibilitat de conéixer Salzburg.


Verona: Festival líric en l'arena de Verona.
El mestre Tulio Serafin explica que l'origen de l'Arena de Verona va tenir lloc el 1913. El tenor G. Zenatello va tenir la idea de trasformar l'amfiteatre romà en el marc on celebrar l'aniversari del naixement de G.Verdi. Aquest aconteixement es va convertir en una cita puntual amb el melodrama en el que és el més antic festival d'estiu.
Des de llavors no hi ha cantant lírico que no hagi aspirat a actuar, en algun moment de la seva carrera, en el teatre d'òpera més gran del món.

A Cine y Viajes estem oberts a propostes, idees, suggerències, consultes...
Si desitges rebre més informació, contacta amb nosaltres. Respondrem el més aviat possible al teu missatge amb un viatge fet a mida. El viatge de la teva pel·lícula.
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Nom *
Correu electrònic *
Número de telèfon
Missatge *
En prémer el botó "Enviar", autoritzes expressament a Cine y Viajes l'us de les teves dades personals per a l'enviament de promocions comercials i la suscripció a butlletins informatius.