Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
La Costa Brava ha servit de plató per realitzar nombroses produccions cinematogràfiques, tant nacionals com internacionals.
Les seves platges, cales, boscos i també localitzacions interiors han vist desfilar estrelles de la talla de Elisabeth Taylor, Katherine Hepburn, Ava Gardner o Kirk Douglas.
Ava Gardner
Elizabeth Taylor
Kirk Douglas
Katherine Hepburn
Tot va començar el 1930 amb La edad de oro de Luis Buñuel, però sobretot a la dècada dels 50, amb l’arribada de figures famoses del món del cinema. Pel•lícules com Pandora (1950), Mister Arkadin, dirigida per Orson Welles (1954), Simbad y la princesa (1958), Los viajes de Gulliver (1959), De repente el último verano (1959) i un llarg etcètera fins arribar al cinema contemporani amb peces com Costa Brava (1995), Carreteras secundarias (1997) o Nubes de verano (2004).
I és que la Costa Brava disposa de localitzacions de pel•lícula.
Et proposem un recull de les 100 millors pel•lícules filmades a la Costa Brava des del 1930 fins l’actualitat en ordre cronològic. Pots demanar sense compromís més informació sobre les localitzacions de la pel•lícula que més t’agradi i fins i tot et podem oferir allotjament a les zones-plató de cada film (en alguns casos als mateixos hotels utilitzats a la producció). Tot amb la garantia d’una agència de viatges de caràcter nacional, des de la seva oficina de Platja d’Aro, al centre de la Costa Brava.
Si vols més informació sobre alguna de les pel•lícules filmades a la nostra zona, pots omplir el formulari adjunt:
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Nom *
Correu electrònic *
Número de telèfon
Missatge *
En prémer el botó "Enviar", autoritzes expressament a Cine y Viajes l'us de les teves dades personals per a l'enviament de promocions comercials i la suscripció a butlletins informatius.