Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
Ciutats de Cine: Praga
Las aventuras de Tintín
Come Reza Ama
Transsiberian
Perquè ens agrada el cinema quasi bé tant com a tu, perquè pot ser que ens agradi viatjar més que a tu, perquè volem compartir viatges i pel·lícules amb tú, Cine y Viajes és el lloc ideal per escollir el teu viatge de cine.

Perquè cada Pel·lícula és un Viatge convertim els nostres Viatges en Pel·lícules, utilitzem les pel·lícules de la nostra vida per viatjar, per somniar, per seguir somniant fora de la pantalla.

Presentem una selecció de Viatges de Cine amb pel·lícules que ens portaran a reviure les emocions que alguna vegada sentim en la sala fosca dels nostres records de Sessió Contínua, Blanc i Negre o Technicolor, en llençol o Cinemascope.

La nostra oferta de Cine y Viajes anirà afegint pel·lícules, estrenes i reposicions clàssiques, vells viatges y viatges de sempre als llocs on es van rodar o on la seva especial atmosfera pugui portar-nos a reviure totes aquelles emocions.

Et detallem els avantatges de viatjar amb nosaltres:
·
Viatges organitzats per un equip d'experts professionals, Agents de Viatges amb cara i ulls, nom, telèfon i adreça per assessorar-te i ajudar-te en tot moment.
·
Viatges personalitzats i elaborats perquè tot el teu temps l'inverteixis en gaudir de cada moment.
·
Seleccionem i combinem per tu el desplaçament, allotjament, assegurances i serveis que puguis necessitar, sempre amb les millors tarifes i preus del mercat.
·
Afegim a cada viatge el seu complement cinèfil per mitjà d'un detallat dossier de localitzacions i un record tematitzat.
·
Oferim una garantia que només les Agencies de Viatges podem oferir.

Comença la pel·lícula!
Desitgem que gaudiu tant como nosaltres realizant-la i que compteu amb nosaltres a l' hora de preparar tots els vostres viatgees de qualsevol tipus: els afegirem el punt de cine necesari perquè formin part de la pel·lícula de la nostra vida.
Quines localitzacions de cinema o televisió t'agradaria visitar?, Qauntes vegades has somiat en visitar-les? Et preparem qualsevol viatge a mida ja siguis una parella, motxil·ler, una família, grup de fans o empreses. Contacta amb nosaltres sense compromís. Si no trobes la teva pel·lícula o si vols que la incloguem, si tens alguna pregunta o suggerència per millorar les actuals, si estàs interessat en qualsevol altre tipus de viatge perquè no només de cine i pa viu l'home, contacta amb nosaltres. Serà un plaer ajudar-te a viatjar, ¡és la nostra feina!

Cartellera
Itàlia sessió contínua
Costa Brava Plató