Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
ITÀLIA PASSIÓ PEL CINE
TORINO - VENÈCIA – RIMINI – FLORÈNCIA – SIENA – ROMA
8 díes/7 nits
DIA 1 : ARRIBADA I TRASLLAT A TORINO
Arribada a l'aeroport i trasllat a Torino.
Trobada amb el guia acompanyant del tour i amb Simone Scafidi*, director de cine italià que ens acompanyarà durant el nostre circuit. Sopar i allotjament en el Hotel.

DIA 2: TORINO-VENECIA
Esmorzar a l'Hotel. Visita de la Mole Antonelliana, impresionant edifici de 1863 dissenyat per Alessandro Antonelli y seu del Museu Nacional del Cine, únic a Itàlia.

Està considerat entre els més importants museus especialitzats en cine del món; en diferents pisos ofereix seccions variades: Arquelologia del Cine, Màquines, Tour didàctic dedicat a tot el procés cinematogràfic, Galeria de Cartells. Esmorzar en el restaurant i visita panoràmica de la ciutat acabant en un històric cafè de mitjans del XIX, sentats a la taula donde s'asseia Cavour i gaudint del típic “bicerin” de xocolata, cafè i crema.
Posteriorment sortim cap a Venècia (400 kms, 4 hores i mitja aproximadament).
Arribada i trsllat en “vaporetto” al hotel. Sopar i allotjament.
DIA 3: VENÈCIA Dia complet a Venècia.
Visita guiada a localitzacions de "Senso" i "Muerte en Venecia” de Luchino Visconti y "Casanova" de Lasse Hallström amb Heath Ledger, recentement mort de forma tràgica.
La visita inclou les zones del Gueto Jueu i Cannaregio, on es va filmar "Senso" i també la visita al Teatre La Fenice per continuar després de l'esmorzar visitant les localitzacions de “Casanova” comparant aquesta versió amb la de Federico Fellini, que es va rodar enterament en els estudis de Cinecittà reconstruint la Venècia del 700.
Passeig en gòndola pels canals al vespre rememorant “Muerte en Venecia” de Visconti.
Sopar i passeig nocturn per Venècia amb conferencia de Scafidi sobre el llibre que inspirà “Senso” de Visconti.
Allotjament en el Hotel.

DIA 4: VENECIA-RIMINI
Esmorzar i sortida cap a Rimini a l'Adriàtic, ciutat on va néixer i està enterrat Federico Fellini.
Dia complet dedicat a aquest gran director visitant el Borgo S. Giuliano, pintoresc enclau on Fellini passava la major part del temps durant les seves estances a Rimini.
Esmorzar lliure (poden provar la típica “Piadina Romagnola”).
A la tarda continuem visitant la Fundació Federico Fellini, Marina Centro i finalment el Grand Hotel de Rimini, preferit de Fellini i on va incloure algunes de les escenes de "Amarcord".. Aperitiu en el Bar de l'Hotel i visita del mateix.
Sopar i allotjament.
DIA 5: RIMINI-FLORÈNCIA-SIENA
Deixem Rímini al matí per anar a Florència (225 kms, 2 hores i mitja aproximadament); visita a peu del centre històric.
Veurem l'edifici plasmat en "Una habitación con vistas" (Room with a view) de James Yvory, el carrer on Al Pacino i Marthe Keller passegen com turistas a "Bobby Deerfield" de Sydney Pollack, i la Torre d’Arnolfo en el Palau Vell, que podem vure a "Hannibal” de Ridley Scott. Continuem a Siena, arribada, sopar i allotjament en el Hotel.
DIA 6: SIENA I VOLTANTS-PIENZA-ROMA
Visita matinal de Siena, a la Toscana, ciutat rica en història, art i cultura.
La ciutat conserva el seu ambient medieval que podrem comprovar durant la nostra visita a la Piazza del Campo, escenari del famós “Palio” dos cops a l'any; el Palazzo Pubblico, la Torre gòtica de Mangia de més de 100 metres d'altura, la Catedral, magnífic exemple del Romànic-Gòtic Italià.
Trasllat al proper Monestir que va servir d'escenari per al rodatge de "El paciente inglés" de Antony Minghella, la façana i l'interior, el campanari, els jardins, la vista a la Vall d'Orcia... totes aquestes imtges es poden veure a la película.
Continuem a Pienza, també utilitzada com a set per “The English patient”.
La Ciutat del Papa Pius II i tota la campinya del voltant són d'una extraordinària bellesa natural.
A més d'aquestes localitzacions cinematogràfiques i de tot l'art i bellesa que amaga, Pienza és famosa pel formatge Pecorino DOP, que probarem i tindrem ocasió de comprar en qualsevol de les botigues locals.
Continuem a Roma (187 km, 2 hores i mitja aproximadament).
Arribada, sopar i allotjament en el Hotel.
DIA 7: ROMA
Dia complet per visitar Roma, incloent els estudios Cinecittà i la Ciutat del Cine.
Comencem amb el tour de “La Dolce Vita” , que inicia a Via Veneto, un elegant carrer que en els 60, gràcies a Fellini i a la jet-set internacional retratada a “La Dolce Vita” es va fer mundialment famos. Seguim a la Piazza Barberini amb la seva font de Tritó de Bernini. En la propera plaçaa es troba el Palazzo Barberini, uno dels més importants eexmples barrocs de Bernini i Borromini. Passejant pels carrers veins ens trobarem súbitament davant la Fontana de Trevi. Aquí es va personificar La Dolce Vita amb la imatge d'Anita Eckberg mullada enmig de la font, entre Neptuno i els dos Tritons.
El Coliseum, que inspirà ”Gladiator”, i que ens ofereix la possibilitat de ser gladiadors per un dia aprenent 2 horas de classe de gladiadors, con robes de gladiadors i la possibilitat d'utilitzar les mateixes armes que usaben els Romans. Sopar en un típic restaurant-teatre de la zona del Trastevere amb show inclòs després del sopar.
DIA 8: SORTIDA
Després de l'esmorzar, trasllat a l'aeroport de Roma per retornar als respectius punts d'origen. Acomiadament de Mr Scafidi i del guia acompanyant.

NOTES:
*El tour en grupo està dirigit per SIMONE SCAFIDI, director de cine amb interessant currículum..

Encara que el tour ha estat concebut per realitzar-lo en grup i el preu està calculat per un mínim de 20 participants, és possible també realitzar-lo privadament o amb menys participants, sempre sobre demanda i cotització especial.

El preu inclou:
• Transport en autocar de luxe completament equipat:
aire condicionat, cafè-bar, TV amb DVD i VCR, perr tota la durada del tour.
• Trasllat en vaporetto a Venècia.
• Paseig en gòndola per Venècia de 45 minuts.
• Transport de lequipatge a Venecia.
• 7 nits d'allotjament en hotels de qualitat de 3 i 4 estrellas (1 nit a Torino, 2 a Venècia, 1 nit a Rimini, 1 nit a Siena i 2 nits a Roma).
• Mitja Pensió amb esmorzar buffet i menjars o sopars de tres plats.
• Assistència personal del director de Cine Simone Scafidi durant tot el circuit.
• Visites locals guiades segons el programa.
• Visita i aperitiu en el Grand Hotel de Rimini
• Souvenir especial per cada participant.
• Assegurança d'assitència i viatge.
El preu no inclou:
• Begudes en els menjars
• Dinars..
• Propines i extres personals.
• Classes de Gladiador a Roma.
• Entrades:
• Museu del Cine de Torino - Teatre La Fenice de Venècia.
• Sopar d'acomiadament en el Trastevere romà.
• Qualsevol servei no especificat com inclòs en el present itinerari.

A Cine y Viajes estem oberts a propostes, idees, suggerències, consultes...
Si desitges rebre més informació, contacta amb nosaltres. Respondrem el més aviat possible al teu missatge amb un viatge fet a mida. El viatge de la teva pel·lícula.
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Nom *
Correu electrònic *
Número de telèfon
Missatge *
En prémer el botó "Enviar", autoritzes expressament a Cine y Viajes l'us de les teves dades personals per a l'enviament de promocions comercials i la suscripció a butlletins informatius.