Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
 
 
Come Reza Ama (2010)

Liz Gilbert (Julia Roberts) tenia tot el que una dona moderna podia desitjar, un marit, una casa, una exitosa carrera i com moltes altres persones, es trobava perduda, confosa i buscant el que realment desitjava a la seva vida. Acabada de divorciar i davant el dubte de quin camí escollir, Gilbert surt de la seva acomodada vida i ho arrisca tot, embarcant-se en un viatge al voltant del món que es converteix en una recerca per trobar-se a ella mateixa. Durant els seus viatges, descobreix el veritable plaer del menjar a Itàlia, el poder de l'oració a l'Índia i final i inesperadament, la pau interior i l'equilibri del veritable amor a Bali. Basada en les memòries del best seller d'Elizabeth Gilbert, Eat, Pray, Love demostra que hi ha més d'un camí per deixar-te emportar i veure el món.

Dirigida per Ryan Murphy. Amb Julia Roberts, Richard Jenkins i Javier Bardem.

Come, Reza, Ama...amb Catai Tours.
Assaboreix Roma, sent l'Índia, deixa't enamorar per Bali...recorrent els escenaris d'aquesta nova pel·lícula de la mà de Catai Tours.

• Per a Roma, on el personatge interpretat per Julia Roberts es deixa seduir per la cuina italiana, res millor que un viatge anomenat “Roma al complet”, un viatge amb valor afegit i diverses experiències grastronòmiques incloses. Es dedica un dia a visitar Nàpols i Pompeia.
• Liz Gilbert s'impregna de l'espiritualitat de l'Índia i aquí s'han triat dos programes emblemàtics de Catai: “Setmana Màgica” i “Triangle Daurat”,  imprescindibles per a conèixer els secrets de Delhi, Agra i Jaipur. El “Triangle Daurat” porta a més fins a la ciutat santa de Benarés.

• Finalment apareix Bali, on la protagonista troba l'amor i als viatges de Catai Tours apareix representat de dues maneres: amb "Vacances a Bali", pels qui disposin de pocs dies i vulguin gaudir de l'illa allotjant-se en un dels seus excel·lents hotels de costa; i "De viatge per Bali": un complet itinerari per l'illa de Bali que mostra tant els secrets del seu interior com la bellesa de les seves platges, amb algunes activitats de turisme actiu incloses.
• I pels qui vulguin combinar les dues destinacions més exòtiques d'aquesta pel·lícula, Índia i Bali, tenen a la seva disposició un combinat de 14 dies de durada que permet visitar el més emblemàtic d'aquests indrets.
Si estàs interessat no dubtis en consultar-nos

A Cine y Viajes estem oberts a propostes, idees, suggerències, consultes...
Si desitges rebre més informació, contacta amb nosaltres. Respondrem el més aviat possible al teu missatge amb un viatge fet a mida. El viatge de la teva pel·lícula.
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Nom *
Correu electrònic *
Número de telèfon
Missatge *
En prémer el botó "Enviar", autoritzes expressament a Cine y Viajes l'us de les teves dades personals per a l'enviament de promocions comercials i la suscripció a butlletins informatius.