Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
 
 
Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn (2011)
Les aventures de Tintín: web oficial

Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn és una pel·lícula d'animació en 3D dirigida per Steven Spielberg i produïda per Peter Jackson. Basada en els còmics de Les aventures de Tintín, està protagonitzada per Jamie Bell i Andy Serkis i va ser escrita per Steven Moffat, Edgar Wright i Joe Cornish. Exactament, el film es basa en tres dels còmics del belga Hergé: El secret de l'Unicorn, El cranc de les pinces d'or i El tresor de Rackham el Roig.

Tintín coneix al capità Haddock i una pista sobre el tresor d'un avantpassat d'aquest: sir Francis Haddock. Juntament amb un pres fugat que ja va intentar aconseguir el tresor, Tintín i Haddock decideixen emprendre una recerca del tresor just quan també es disposen a buscar-lo els detectius Hernández y Fernández.

 

A Cine y Viajes estem oberts a propostes, idees, suggerències, consultes...
Si desitges rebre més informació, contacta amb nosaltres. Respondrem el més aviat possible al teu missatge amb un viatge fet a mida. El viatge de la teva pel·lícula.
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Nom *
Correu electrònic *
Número de telèfon
Missatge *
En prémer el botó "Enviar", autoritzes expressament a Cine y Viajes l'us de les teves dades personals per a l'enviament de promocions comercials i la suscripció a butlletins informatius.