Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
 
 
Transsiberian (2008)
Millenium 1

DIRECTOR: Brad Anderson

REPARTIMENT:
Woody Harrelson, Emily Mortimer, Ben Kingsley, Kate Mara Eduardo Noriega, Thomas Kretschmann.

GUIÓ:
Brad Anderson, Will Conroy

NACIONALITAT:
Espanya, Alemania, UK, Lituania.

"Transsiberian" és un thriller ambientat en el mític ferrocarril que uneix la Rússia europea amb les províncies del llunyà Orient rus, Mongòlia i Xina. Després de passar una temporada a Pequín, Roy i Jessie, decideixen viatjar fins Moscou. La gent que viatja en el monstruós i una mica tètric tren és molt extranya i un viatjant els explica que els traficants solen usar-lo per passar droga. Al principi del seu viatge, la parella entaula relació amb els seus companys de compartiment Ian i Abby, que es dediquen a viatjar pel món donant classes d'anglès i comprant objectes en un país per tornar-los a revendre després, com unes nines matryoshka que Ian diu vendre a Àmsterdam a molt bon preu. El seus camins es creuaran amb el de l'inspector Grinko, que viatja des de Vladivostok seguint els passos dels assassins d'un narcotraficant i d'una important partida de droga.

Gran express Transiberià 2010
Gaudiu del llegendari Camí Transsiberià i el Ferrocarril Transmongol a bord d'un tren turístic privat. Oblideu-vos de la molèstia d'haver de fer i desfer la maleta cada dia. El vostre compartiment es convertirà en la vostra “casa sobre rails ” durant tot el temps del viatge transsiberià..
El nostre tren us ofereix dos tipus de compartiments – Primera Classe y Classe de Luxe així com dos restaurants, un bar, un vagó de servei amb cabines de dutxa i un vagó especial per conferències. Les parades per fer excursions a terra es realitzen cada dia i permeten conèixer els indrets de major interès ubicats a tot el recorregut. El programa inclou també nits en hotels de Pequín i Moscou així com una nit a Mongòlia.
Els nostres creuers ferroviaris us permeten conèixer les àrees més remotes del món como Sibèria i el Desert de Gobi gaudint alhora de totes las comoditats que brinda un tren turístic privat.
Consulta'ns sobre aquest viatge
Pequin de pel·lícula

Transsiberianalgunes de le seves escenes rodades a Beijing. Podrà rememorar-les en el fabulós viatge que li hem preparat, amb una guia de localitzacions personalitzada perquè no es perdi cap detall
El convidem a conéixer un Pequin de pel·lícula...

Consulta'ns sobre aquest viatge

A Cine y Viajes estem oberts a propostes, idees, suggerències, consultes...
Si desitges rebre més informació, contacta amb nosaltres. Respondrem el més aviat possible al teu missatge amb un viatge fet a mida. El viatge de la teva pel·lícula.
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Nom *
Correu electrònic *
Número de telèfon
Missatge *
En prémer el botó "Enviar", autoritzes expressament a Cine y Viajes l'us de les teves dades personals per a l'enviament de promocions comercials i la suscripció a butlletins informatius.