Facebook Cine y Viajes
Ofertas Viajes
Cruceros
Eventos Cepdeci
Sopar i Entrades
Música i Viatges
MadeInGirona
ràdio horitzó - la ràdio sense límits
+cub
 
 
L'empresa CEPDECI, propietària de www.cineyviajes.com, fou creada l'any 1996. En un principi, la seva activitat es va enfocar en l'organització de convencions, seminaris, cursos de formació, “educational-tours, shopping tours, fam-trips”, etc.

Amb el pas del temps les nostres activitats es van ampliar, col•laborant també en l’organització de tot tipus d'esdeveniments culturals i esportius juntament amb d'altres empreses i organismes als quals aportem el nostre profund coneixement de la zona i els seus recursos, així com l'operativa logística d'allotjament i serveis que aquest tipus d'esdeveniments necessita.


Els fundadors i actuals directius de l'empresa, així com tots els seus empleats i col•laboradors, pertanyem al sector Turisme i compten amb una important experiència professional tant en allotjaments, hotels i restauració com en agències de viatges emissores i receptores.

Disposem d'una agència de viatges amb seu a Platja d’Aro (Girona), a través de la qual gestionem i posem en el mercat tot el producte turístic que contínuament creem utilitzant totes les eines a la nostra disposició.

NO SOM UNA AGENCIA D'INTERNET
SOM AGENTS DE VIATGES I LA NOSTRA TASCA CONSISTEIX A ASSESSORAR, ACONSELLAR I AJUDAR QUE ELS VIATGES DELS NOSTRES CLIENTS RESPONGUIN A LES SEVES EXPECTATIVES DE QUALITAT, CONSTITUEIXIN UNA AGRADABLE EXPERIÈNCIA I ES CONVERTEIXIN EN FONT DE CONEIXEMENT, TREBALL O DESCANS.

 
La nostra seu està ubicada a la COSTA BRAVA, a tocar del Mediterrani. Des de Platja d’Aro oferim el millor servei d'assessorament per a la planificació dels seus viatges; podem desplaçar-nos si fos necessari o atendre'ls personalment mitjançant cita prèvia per a una atenció més personalitzada.

Cecilio Blanco i Mila Martín Noriega

Carrer Doctor Fleming, 3
17250 PLATJA D’ARO (Girona)
Tel.: (34) 972828667 – Fax.: (34) 972 825884